Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL REFLECT FLOW Black

Vælg farve
Udsolgt
Smarte earbuds!
3 mdr. OiSTER Afdrag
310 /md.
eller
Kontantpris
930
Mindstepris
930

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Hovedtelefoner med kraftfuld lyd

JBL REFLECT FLOW er trådløse hovedtelefoner, der kan bruges til alle dine daglige gøremål. De er produceret med den kraftfulde lyd, som man kender den fra JBL. Tag dem med på løbeturen, ned til Fitnesscenteret eller på cykelturen til arbejdet. Mulighederne er uendelige! Du kan afspille alle dine yndlingssange, du skal blot tilkoble hovedtelefonerne til din smartphone.

30 timers batteritid

REFLECT FLOW hovedtelefonerne, har en batteritid på hele 30 timer i alt. Når de er ude af etuiet, kan du nyde dine yndlingssange i hele 10 timer. Derefter har du yderligere 20 timers spilletid i opladningsetuiet.

Vand- og svedtætte i et komfortabelt design!

Udover de mange andre fordele ved JBL REFLECT FLOW, så har JBL sørget for at hovedtelefonerne også er vand- og svedtætte. Du kan derfor uden problemer have dem med på stranden eller i regnvejr. Designet er komfortabelt, og hovedtelefonerne er udviklet med justerbare ørepropper.

 


Google Assistant

Hovedtelefonerne fra JBL, har indbygget Google Assistant. Du kan derfor gøre brug af funktioner som, at sende en besked, ringe op til en ven eller afspille din yndlingssang med stemmestyring.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter