Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL T115 BT Black

Vælg farve
Udsolgt
Hovedtelefoner med Bluetooth!
30 mdr. OiSTER Afdrag
14 /md.
eller
Kontantpris
420
Mindstepris
420

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Trådløse høretelefoner og Pure Bass-lyd

JBL TUNE 115BT Black er smarte høretelefoner, helt uden ledninger. De er lette og man glemmer næsten man har dem i ørerne! De er derfor praktiske til træningen, løbeturen eller helt almindelig hverdagsbrug. Du skal blot tilkoble dine høretelefoner med Bluetooth, så er du klar til at høre alle dine yndlingsplaylister. T205 er produceret med JBL Pure Bass-lyd, der giver dig en af de bedste lydoplevelser med en dyb og kraftig bas.

8 timers batteritid

På knap 2 timers opladning, kan du afspille musik i op til 8 timer. Der er derfor rigeligt afspilningstid, til den lange gåtur eller cykelturen til arbejdet.

Styr musikken og besvar opkald

Høretelefonerne fra JBL, er udviklet med en fjernbetjening. Her kan du blandt andet besvare opkald og styre musikken. Det har aldrig været nemmere at få en god lytteoplevelse!

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter