Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL T500 BT White

Vælg farve
Udsolgt
16 timers batterilevetid!
3 mdr. OiSTER Afdrag
122 /md.
eller
Kontantpris
366
Mindstepris
366

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Lyt til din favoritmusik  med disse smarte JBL T500 trådløse hovedtelefonerne. Hovedtelefonerne tilkobles via Bluetooth og har en fantastisk kraftfuld lyd.

Med 16 timers batteritid er der rigeligt med strøm til en hel dag på farten. Og skulle du alligevel løbe tør for strøm, så kræver det kun 5 minutters opladning at få en hel times spilletid.

Hovedtelefonerne kommer i et let og foldbart design, der passer perfekt i tasken. De er designet for det mest komfortable fit med bløde ørepuder og en polstret hovedbøjle.

Du kan nemt tage håndfri opkald direkte i hovedtelefonerne og ved hjælp af den smarte fjernbetjening på siden, kan du styre musik, lyd eller opkald gennem en enkelt knap.

Hovedtelefonerne har flerpunktsforbindelse, hvilket betyder at de kan kobles på flere enheder samtidig. Så kan du fx nemt skifte fra at streame på din tablet til at tage et indgående opkald på din telefon.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter