Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL Tune 220 Trådløse høretelefoner Pink

Vælg farve
Udsolgt
Trådløse høretelefoner med lækker lyd!
30 mdr. OiSTER Afdrag
22 /md.
eller
Kontantpris
660
Mindstepris
660

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Lyt til din favoritmusik!

Med JBL Tune 220 trådløse høretelefoner får du maksimal komfort og perfekt lyd, så du kan lytte til din favoritmusik uden besvær af irriterende ledninger. 

JBL Tune 220 trådløse høretelefoner er lette at bruge og har knapper på siderne til at skifte sang og tage imod og afslutte opkald. Derudover kommer de med en batterilevetid op til 19 timer. 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter