Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL Tune 710BT White

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
188 /md.
eller
Kontantpris
564
Mindstepris
564

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med JBL Tune 710BT får du et par høretelefoner med et kodylt batteri. Høretelefonerne holder strøm i 50 timer, så du kan lytte uafbrudt til din yndlingskunstner i over 2 døgn. På blot 2 timer er batteriet fuldt opladt igen, og der er endnu 50 timers underholdning til dig. Har du kun 5 minutter til at lade høretelefonerne, så får du hele 3 timers ekstra strøm.

Med knapperne på siden af ørekoppen kan du regulere lyden, tage opkald og aktivere stemmeassistenten. Høretelefonerne har også flerpunktforbindelsesfunktionen, der gør du nemt kan skifte fra en enhed til en anden, mens lyden følger med i dine høretelefoner. JBL Tune 710BT er høretelefonerne uden begrænsninger og fås i sort og hvid.

Bluetooth
5.0
Vægt
220 g.
Type
Trådløse on-ear hovedtelefoner
Musikspilletid med Bluetooth aktiveret
op til 50 timer
Enhedsstørrelse
40 mm dynamisk enhed
Opladningstid
< 2 timer fra helt afladet
Frekvensområde
20 Hz – 20 kHz
Impedans
32 ohm

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • JBL Pure Bass-lyd
  • Trådløs afspilning med Bluetooth
  • 50 timers batterilevetid
  • Håndfri opkald + stemmeassistent
  • Flerpunktsforbindelse
  • Let og foldbart design
  • Aftageligt lydkabel