Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL TUNE FLEX NC TWS White

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
29 /md.
eller
Kontantpris
870
Mindstepris
870

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Connect nemt dine høretelefoner til din JBL Headphones-app, og tilpas din lytteroplevelse fra telefonen. Fra appen er der også mulighed for at benytte tætslutnings-indstillingen, og høretelefonerne kommer med tre forskellige størrelser ørepropper – så du er sikret komfort.

Har du brug for fuld koncentration og slukke for omverdenen, benytter du blot støjreduktionsfunktionen. Har du omvendt lyst til at integrere med verden omkring dig, måske for at føle dig sikker i trafikken, er det Ambivent Aware indstillingen, du skal bruge. Du skifter let fra støjreduktion til Ambivent Aware.

Med hele 4 mikrofoner er JBL TUNE FLEX NC TWS optimale til at klare håndfrie telefonsamtaler. Mikrofonerne sikrer, at lyden altid går klart igennem. Udover det er høretelefonerne udstyret med VoiceAware, så du kan regulere, hvor meget af din egen stemme du vil høre.

JBL TUNE FLEX NC TWS er nemt tilpasset til dine behov, og du skal heller ikke bekymre dig om hverken sved eller regn. Høretelefonerne er vandafvisende, så heller ikke det kan bremse din lytteoplevelse.

Høretelefonerne kommer i et enkelt let design og fås i klassisk sort og hvid. Når dine høretelefoner er fuldt opladt, er du sikret 32 timers af JBL’s særlige Pure Bass-lyd.

Bluetooth
5.2
Type
Trådløse in-ear øretelefoner
Taletid
4,5 timer
Musikspilletid med Bluetooth tændt og aktiv støjreduktion slukket
op til 8 timer
Musikspilletid med Bluetooth og aktiv støjreduktion tændt
op til 6 timer
Enhedsstørrelse
12 mm dynamisk enhed
Opladningstid
< 2 timer fra helt afladet
Frekvensområde
20 Hz – 20 kHz
Impedans
32 ohm

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • JBL Pure Bass-lyd
  • Aktiv støjreduktion med Smart Ambient
  • 4 mikrofoner sikrer perfekte opkald
  • Op til 32 timers batteritid
  • Vandafvisende og svedtætte
  • Komfortabel pasform dagen lang
  • JBL Headphones-app