Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL TUNE750 BT NC Active Noise Cancelling Black

Vælg farve
Udsolgt
Med Noice Cancelling!
30 mdr. OiSTER Afdrag
26 /md.
eller
Kontantpris
780
Mindstepris
780

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Noise cancelling hovedtelefoner

JBL TUNE 750BT er kraftfulde hovedtelefoner med indbygget støjreduktion. Alt lyd udefra lukkes derfor ude, imens musikken holdes inde. Derudover får du også en Pure bass-lyd, der både er dyb og kraftfuld! Hovedtelefonerne kan endda nemt foldes sammen, så de ikke fylder det store i tasken.

15 timers batteritid

På knap 2 timers opladning, kan du afspille musik i op til 15 timer. Der er derfor rigeligt afspilningstid til hele dagen, både til turen i fitness og på vej til arbejdet. Hovedtelefonerne oplades nemt med det medfølgende opladningskabel.

Google Assistant

Hovedtelefonerne fra JBL, har indbygget Google Assistant og Amazon Alexa. Du kan derfor gøre brug af funktioner som, at sende en besked, ringe op til en ven eller afspille din yndlingssang med stemmestyring.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter