Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OTL Technologies Batman

Vælg farve
Udsolgt
Børnevenlige hovedtelefoner!
30 mdr. OiSTER Afdrag
13 /md.
eller
Kontantpris
390
Mindstepris
390

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Fantastisk børnevenlige hovedtelefoner!
Disse trådløse hovedtelefoner er udstyret med den nyeste Bluetooth-teknologi med indbygget mikrofon og har en spilletid på op til 30 timer og en arbejdsafstand på 10 meter. De er komfortable og justerbare og tilbyder en fantastisk lydkvalitet med en begrænset grænse på 85 dB, hvilket er det maksimale anbefalede niveau for børn i alderen 3-7 år. De kan også bruges med en ledning påsat, hvis det er nødvendigt.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter