Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Buds Plus Black

Vælg farve
Udsolgt
Trådløse earbuds med maksimal komfort!
3 mdr. OiSTER Afdrag
545 /md.
eller
Kontantpris
1.635
Mindstepris
1.635

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med Samsung Galaxy Buds Plus får du trådløse høretelefoner af kvalitet.

Høretelefonerne har to indbyggede mikrofoner, der sikrer en optimal lyd under under opkald. 

Høretelefonerne har desuden også en forbedret batteritid på helt op til 11 timer og med det medfølgende opladningsetui har du altid op til 11 timers ekstra batteritid med på farten. Og løber du pludselig tør, behøver du kun at oplade i 3 minutter, så har du en hel times afspilning.

Opladningsetuiet til Galaxy Buds Plus er elegant og kompakt, så det er nemt at have med i lommen. Det kan oplades både via kabel, via en kompatibel trådløs oplader eller på bagsiden af en telefon med trådløs batterideling. I det sekund du tager høretelefonerne ud af etuiet, vil din telefon automatisk spørge om tilkobling, så det kræver kun ét enkelt klik og så er du klar. Høretelefonerne fungerer med alle bluetooth enheder.

Galaxy Buds Plus kommer med intuitiv touchbetjening, så du ikke behøves at hive mobilen op af lommen. Via tap på høretelefonerne kan du sætte musikken på pause, skifte sang eller besvare opkald. Holder du fingeren inde på siden af høretelefonen kan du lukke lyden omkring dig ind så du kan tale med folk eller være opmærksom i trafikken. Samtidig kan høretelefonerne genkende, at de sidder i dine ører, så de automatisk kobler sig sammen med telefonen og automatisk pauser musikken, hvis du tager dem ud af ørerne.

Høretelefonerne er udviklet med et behageligt ergonomisk fit og kommer med udskiftelige bøjler og ørepropper i silikone, så de er nemme at tilpasse til din specifikke øretype- og størrelse.

Æsken indeholder Galaxy Buds Plus, opladningsetui, opladningskabel, 3 bøjler og ørepropper i silikone samt en manual på dansk.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter