Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Buds Pro Phantom Black

Vælg farve
Udsolgt
Høj komfort og fantastisk lyd!
3 mdr. OiSTER Afdrag
536 /md.
eller
Kontantpris
1.608
Mindstepris
1.608

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Samsung Galaxy Buds Pro trådløse høretelefoner perfekt til dig der gerne vil have en fantastisk lydoplevelse og høj komfort. Derudover har Samsung Galaxy Buds Pro intelligent støjreduktion der dæmper 99% af lyden udefra og du kan derfor fordybe dig i din favoritmusik, selv når du går på larmende gader. Hvis ikke du ønsker at lukke verdenen helt ude kan du selv justere hvor meget støjredu7ktion du vil have og dermed tilpasse dem til enhver situation du befinder dig i. 

Galaxy Buds Pro har tre indbyggede mikrofoner i hver øreprop, som opfanger og gengiver din tale, når du taler i telefon eller fører en digital samtale. Modtageren vil kunne høre din stemme klart og tydeligt, også selv om du opholder dig udendørs i blæst eller på en støjende café.

Batterilevetiden er også lang. Fuldt opladet holder batteriet i høretelefonerne i op til 8 timer og med opladning i etuiet i op til 28 timer. Med både aktiv støjreduktion og stemmeassistent holder batteriet i ca. 8 timer i alt.

Buds Pro tåler såvel vand som sved og kan naturligvis være med på løbeturen, skiløjpen, eller når du står på dit paddleboard. De er IPX7-klassificerede, hvilket betyder, at de tåler at blive nedsænket i ferskvand på op til en meters dybde i 30 minutter.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter