Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Buds White

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
376 /md.
eller
Kontantpris
1.128
Mindstepris
1.128

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med Samsung Galaxy Buds får du klar lyd i ørerne, uanset om du lytter til musik eller er i et opkald fra din telefon. Samsung Galaxy Buds kommer i et flot elegant design og der medfølger et smart og lækkert opladninsgetui. Høretelefonerne kan spille helt op til 6 timer på én opladning og ialt 13 timer med opladningsetuiet. På bare 15 minutters opladning får du op til 3 timers yderligere batterilevetid.

Galaxy Buds er utrolige nemme at betjene. Du kan både regulere musik og lydstyrke og endda lade udefrakommende lyd slippe igennem ved blot at holde fingeren mod én af høretelefonerne. Så behøver du ikke at tage dem af, for at tale med nogen. Har du begge hørertelefoner i ørerne spilles musikken i stereo og i mono med kun én. Tager du dem begge ud, sættes musikke automatisk på pause.

Der er indbyggede mikrofoner i begge hørertelefoner, som gør at du i en telefon samtale, går tydeligt igennem i den modsatte ende. Lytter du til musik eller podcasts får du en fyldig og nuanceret lydoplevelse, takket være udviklingen af AKG.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter