Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Buds2 Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
376 /md.
eller
Kontantpris
1.128
Mindstepris
1.128

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Den dybe og klare lyd i Galaxy Buds2 kan nu nydes helt uforstyrret takket være den aktive støjreduktion og regulering af lyde fra omgivelserne. Får du et opkald bliver lyden koncentreret, så end ikke vinden kan forstyrre dig.

Der sidder tre mikrofoner, som netop sørger for at både du og modtageren kan høre hinanden tydeligt, uden at blive forstyrret af udefrakommende lyde.

Høretelefonerne vejer kun 5 gram og er derfor lette som fjer. Det er muligt at vælge mellem tre forskellige silikonebeklædte øresnegle, så man kan finde lige netop den størrelse, der passer bedst til dine ører.

Opladningsetuiet til Galaxy Buds2 er flot og smart og kan nemt være i lommen. Det kan oplades både via kabel, via en kompatibel trådløs oplader eller på bagsiden af en telefon med trådløs batterideling. Etuiet gør det muligt at oplade dine Galaxy Buds2 med op til 29 timers batteri.

Æsken indeholder Galaxy Buds2, opladningsetui, opladningskabel, 3 øresnegle i silikone samt en manual på dansk.

Forbindelse
Bluetooth 5,2
Produkttype
In-ear true wireless
Mål
Bud: 17 x 20,9 x 21,1 mm Etui: 50 x 50,2 x 27,8 mm
Vægt
Bud: 5 g Etui: 41.2
Batteri
Bud: 61 mAh Etui: 472 mAh
Sensor
Accelerometer, Gyro, Proximity, Hall, Touch
Spilletid
Op til 29 timer
Mikrofoner
Dynamic 2-way, Woofer & Tweeter
Strømforsyning
Trådløst (Qi-kompatibel) eller med kabel (USB-C)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter