Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Soundliving Earbuds White

Vælg farve
Kontantpris
499
Mindstepris
499

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Trådløs frihed med dine nye Soundliving høretelefoner
Skab din egen lydverden med de fuldstændig trådløse høretelefoner fra Soundliving. Øjeblikkeligt forbinder de sig til din enhed, så snart de løftes ud af det medfølgende opladningsetui. Uanset om du lytter til musik, podcasts, ser film eller taler håndfrit i telefon, er disse høretelefoner din nøgle til en smart lydoplevelse!

Perfekte til alle steder
Soundliving høretelefonerne leverer enestående lydkvalitet og komfort. Det smarte design, touch-funktionen og den perfekte pasform gør dem velegnede til træning, løbeture, rejser, arbejde eller afslapning på sofaen.

Opladning On-the-Go
Det matchende etui fungerer som en bærbar oplader, så du kan oplade høretelefonerne, mens du er på farten. Placer blot Earbuds i etuiet, mens du fortsætter med dine daglige gøremål, og de vil være klar til næste brug.

Langvarig musikglæde
Høretelefonerne giver dig op til 20 timers trådløs lytteoplevelse og op til 2,5 timers taletid. Med bluetooth 5.0 teknologien husker de dine enheder og forbinder automatisk til den nærmeste, så snart de tages ud af etuiet. Uanset om det er din iPhone, Android, tablet eller computer, er disse høretelefoner klar til at forbedre din lytteoplevelse igen og igen.

Bluetooth
5.0
Vægt
50 g.
Type
Trådløse in-ear øretelefoner
Afspilningstid
Op til 20 timer
Autopairing
Ja
Kontrol
Touch-funktion på siden af hver earbud

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Automatisk tilslutning
  • Bluetooth 5.0
  • Inkl. opladningsetui