Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Soundliving Soul Silver

Vælg farve
Kontantpris
749
Mindstepris
749

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Lang spilletid
Med Soundliving Soul høretelefoner er du sikker på at have spilletid nok til at høre alle dine yndlingssoundtracks uden bekymring for at løbe tør for strøm. Høretelefonerne har nemlig en spilletid på op til 36 timer, så du altid har underholdning lige ved hånden.

Stilrent design
Soul høretelefoner er stilrene og simple med det moderne kantede udtryk. Soul er designet i fem farver både klassisk sort, sølv og guld og i en unik blå og pink version. Designet er det komfortable over-ear design som ikke trykker nogen steder. Høretelefonerne er beklædt med blødt læderlook på remmen og ørepuderne. Materialet er svedresistens, så høretelefonerne er velegnede til en aktiv hverdag. Med det foldbare og justerbare design er høretelefoner også perfekte til at have med rundt hele dagen.

Dynamisk lyd
En af de vigtigste features ved et par høretelefoner er lyden. Soundliving Soul skaber et dynamisk lydbillede med helt klar lyd, dyb bas og med blot et enkelt klik, er det muligt at aktivere bass-boost funktionen. Lydkvaliteten er helt i top, så du kan fordybe dig i musikken. Soul lukker støj fra omgivelserne ude og lukker tæt, så ingen andre end dig lytter med.

Nem betjening
På venstre ørekop har du mulighed for at administrere lydstyrke, skifte og pause sang, samt besvare opkald, det giver dig nem tilgængelig adgang til at styre din underholdning. Du forbinder trådløst din smartphone til dine høretelefoner via. pålidelige Bluetooth 5.0 som med automatisk parring husker din enhed, så du hurtigt kobler til og fra gang efter gang. Når din smartphone og dine Soul høretelefoner er forbundet, vil du kunne se høretelefonernes batteristatus på din skærm.

Brandet
Soundliving er et dansk mærke som særligt fokuserer på kvalitet, innovation, funktionalitet og design i udviklingen af elektroniske produkter. Visionen er high value for money hvilket tydeligt mærkes i Soul høretelefoner.

Bluetooth
5.0
Vægt
197 g.
Type
Trådløse over-ear hovedtelefoner
Afspilningstid
Op til 40 timer
Opladningstid
3 timer
Bluetooth rækkevide
10 meter
Autopairing
Ja
Siri funktion
Ja
Kontrol
Knapper på siden
Tilbehør
Bærepose, opladerkabel og manual

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 40 timers batterilevetid
  • Bluetooth version 5.0
  • Hi-fi lyd m. basfunktion
  • Android & iOS
  • Vind-reducerende
  • Passiv støjdæmpning
  • Indbygget mikrofon