Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Soundliving Wave Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
40 /md.
eller
Kontantpris
1.200
Mindstepris
1.200

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Stort batteri
Med Soundliving Wave høretelefoner skal du sjældent tænke på at lade op, endnu sjældnere vil du opleve at løbe tør for strøm. På blot en enkelt opladning får du nemlig hele 40 timers spilletid, så du ubekymret tage dine høretelefoner med dig rundt og altid have underholdning lige ved hånden.

Skandinavisk design
Designet er skandinavisk med vægt på det stilrene og simple udtryk. Soundliving Wave leveres i en pæn emballage med medfølgende bærepose, så du med stil kan passe ekstra godt på dine høretelefoner. Designet er også ergonomisk og komfortabelt. Med over-ear designet sidder de bløde puder på ørekoppen rundt dit øre, så der ikke er noget som trykker. Hovedremmen kan justeres i størrelse, så høretelefonerne kommer til at passe perfekt til dig. På den ene ørekop er der diskrete kontrolknapper, herfra kan du nemt styre lydstyrke, pause musik og besvare opkald. Designet er foldbart, hvilket gør det nemt at have Wave med rundt i verden. Soundliving Wave er tilgængelig i sort og beige.

Hi-Fi-lydkvalitet
Soundliving Wave spiller musik med en suveræn lydkvalitet. Lyden er krystalklar og bassen er tung, så musikken får en utrolig dybde, du kan fordybe dig i. Høretelefonerne lukker helt tæt, så lyden ikke slipper ud til omverdenen. Høretelefonerne forbindes nemt til din enhed via. Bluetooth. Herefter husker enhederne hinanden og forbindes nemt og pålideligt gang efter gang.

Aktiv støjreduktion
Med et enkelt klik aktiverer du ANC-funktionen som fjerner baggrundsstøj, så du kan fokusere på lyden af din yndlingsmusik uden unødvendige forstyrrelser. Funktionen med aktive støjreduktion gør Wave til den perfekte rejsemakker, hvor du selv i en overfyldt bus kan gå ind i din egen verden.

Brandet
Soundliving er et dansk mærke som særligt fokuserer på kvalitet, innovation, funktionalitet og design i udviklingen af elektroniske produkter. Visionen er high value for money hvilket tydeligt mærkes i Wave høretelefoner.

Bluetooth
5.0
Vægt
209 g.
Type
Trådløse over-ear hovedtelefoner
Afspilningstid
Op til 40 timer
Opladningstid
3 timer
Bluetooth rækkevide
10 meter
Autopairing
Ja
Active Noise Cancellation (ANC)
Ja
Kontrol
Knapper på siden
Opladning
USB-C
Tilbehør
Opladerkabel, rejsetaske og manual

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 40 timers batterilevetid
  • Bluetooth version 5.0
  • Active Noise Cancellation (ANC)
  • Vand- og svedafvisende
  • Android & iOS
  • Dual Microphone