Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple HomePod mini Space Grey

Vælg farve
Banebrydende intelligent lyd fra Apple!
Kontantpris
949
Mindstepris
949

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

En intelligent højtaler
HomePod mini fra Apple er en imponerende lydoplevelse med detaljerede toner og en fyldig bas. Den lille højtaler passer ind overalt med det stilrene udtryk. Udover at være en højtaler er HomePod mini også en hjemmehub som kan styres med stemmestyring og forbindes til andre intelligente enheder. Det er også muligt at forbinde flere HomePod mini-højtalere med hinanden for at fylde hele hjemmet med musik.

Lyd
HomePod mini er spækket med innovative funktioner og har en stor fyldig lyd på trods af sin størrelse. Med den akustiske bølgeleder der fører lyden ud af højtalerens bund skabes et 360-graders lydfelt som omslutter dig med musik fra alle vinkler. HomePod mini er udstyret med viberationsdæmpende passive radiatorer, der skaber en kraftig bas og en Apple S5-chip som gør det muligt at nyde fantastisk afbalanceret lyd i realtid.

Forbind dit hjem
En HomePod mini bliver endnu bedre i fællesskab med andre. Du kan forbinde din HomePod mini med andre HomePod mini- og HomePod-højtalere og skabe et sammenhængende lydbillede i hele dit hjem. Du kan både afspille samme sang via forbudne højtalere eller forskellige sange. HomePod mini er både en intelligent højtaler og en hjemmehub. Når en HomePod mini flytter ind, flytter assistenten Siri med. Så du ved hjælp af alene din stemme kan styre musikken, få vejrudsigten eller besvare opkald. HomePod samarbejder med alle andre intelligente produkter og enheder fra Apple. Uanset om du har et intelligent hjem i forvejen eller HomePod er din første intelligente enhed, så er det let at komme i gang via Apples app.

Design
HomePod mini passer ind i ethvert hjem. Den unikke kugleform er beklædt i stofnet, som lyden uhindret strømmer igennem. Højtaleren er tilgængelig i enten hvid eller space grey. Toppanelet består af en baggrundsbelyst touch-overflade, hvorfra du nemt kan betjene din HomePod mini.

Produkttype
Multiroom-højttaler
Højde
8.43 cm
Bredde
9.79 cm
Vægt
0.345 kg
Wi-Fi
Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth
5.0
NFC (Near Field Communication)
Ja
Stemmestyring
Apple Siri
Smart home-kompatibel
Apple HomeKit
Funktion til flere højttalere
Ja
App tilgængelig
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Ekstraordinær lyd
  • Lækkert design
  • Med Bluetooth