Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL CHARGE4 Black

Vælg farve
Udsolgt
Opladelig højtaler!
3 mdr. OiSTER Afdrag
348 /md.
eller
Kontantpris
1.044
Mindstepris
1.044

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Trådløs afspilning med Bluetooth

JBL Charge 4 er en smart og bærbar højtaler. Du kan nemt afspille lyd ved at tilkoble din smartphone til højtaleren med Bluetooth. Du kan have op til 2 smartphones eller tablets tilkoblet på samme tid, hvor i her kan skiftes til at afspille jeres yndlingssange!

 

20 timers spilletid og genopladeligt batteri

Højtaleren er produceret med et genopladeligt 7.500 mAh li-ion-batteri, der gør det muligt at afspille tidens bedste hits i op til 20 timer! JBL Charge 4, kan du tage med dig overalt! Tag den med ved poolen, i parken eller til den næste fest. Når højtaleren skal oplades, kan du blot oplade din JBL Charge 4 med det medfølgende type C USB-kabel.

 

Vandtæt og slidstærkt design

Højtaleren fra JBL har et IPX7-klassificeret vandtæt design, og er produceret med et slidstærkt stof. JBL Charge 4 kan endda bruges som en powerbank! Den indeholder nemlig en USB-port, så du nemt kan oplade din smartphone.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter