Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL Clip 4 Blue

Vælg farve
Smarte højttalere med lang batterilevetid!
3 mdr. OiSTER Afdrag
116 /md.
eller
Kontantpris
348
Mindstepris
348

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Lille højttaler med stor lyd. Med JBL Clip 4 får du god lyd og kraftfuld bas i en lille og bærbar størrelse, perfekt til at have med på farten.

Med imponerende 10 timers batteritid, har du musik til en hel dag i parken, og højttaleren er IP67 vand- og støvtæt, så du aldrig skal bekymre dig om vejret.

Det farverige design er tilpasset den nyeste mode, inspireret af tidens street fashion. Og en nydesignet karabinhage, som er integreret i selve højttaleren, gør det nemt og sikkert at hægte højttaleren på et bælte eller en strop, når du er på farten.

Højttaleren forbindes blot via Bluetooth, og så er du klar til at have din yndlingsmusik med på tur.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter