Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL Flip 6 Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
338 /md.
eller
Kontantpris
1.014
Mindstepris
1.014

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Ønsker du endnu større lyd? Bare rolig! PartyBoost sørger for du kan spille hele nabolaget op til fest. Forbind en eller flere JBL PartyBoost-kompatible enheder og få sprød stereolyd fra flere enheder på en gang. Så er festen sikret!

Forbind din JBL Flip 6 til JBL Portable app på din smartphone, så kan du styre musikoplevelsen 100 procent. Herfra får du både opdateringer og produktsupport, og appen giver dig fuld kontrol over lyden - justere eksempelvis bassen til lige præcis dit fortrukne niveau.

Med det komprimerede design er JBL Flip 6 nem at have med rundt til vennerne, til stranden eller i parken. Højtaleren er vand - og støvtæt, så du trygt kan tage den med dig på farten. Når I danser til jeres yndlingsrytmer, skal I ikke bekymre jer om batterilevetid! Højtaleren kan spille op til fest i hele 12 timer.

JBL Flip 6 er også højtaleren for dig som ønsker at handle klimabevidst. Du modtager højtaleren pakket ind i em genanvendelig papirbaseret æske. Derudover er plastikbøjlen 90 % genanvendt, og ydersiden er trykt i sojablæk. Så du kan lytte med god samvittighed.

Bluetooth
5.1
Vægt
0,55 kg.
Musikspilletid
op til 12 timer
Batteriopladningstid
2,5 timer
Frekvensområde
63 Hz – 20 kHz
Signal-støj-forhold
>80 dB

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Højere, kraftigere lyd
  • IP67-vandtæt og -støvtæt
  • 12 timers spilletid
  • Kraftfuldt design
  • Trådløs afspilning med Bluetooth