Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL Go 3 Blue

Vælg farve
Kompakt og kraftfuld højttaler!
3 mdr. OiSTER Afdrag
66 /md.
eller
Kontantpris
198
Mindstepris
198

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

JBL Go 3 har et fint design og en kompakte størrelse. Du får 5 timers batteritid, hvilket gør den perfekt til en tur i parken med vennerne eller en hyggelig dag derhjemme. Den er også IP67 vand- og støvtæt, skal du ikke bekymre dig om vejret.

Med JBL Go 3, går du ikke ned på lyden. Trods sin størrelse, giver højttaleren overraskende stor lyd samt en kraftfuld bas med JBL Pro Sound. Og med et design inspireret af street fashion, ser den lige så fed ud som den lyder.

Du forbinder nemt højttaleren via Bluetooth og så er du klar til at spille.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter