Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL GO2 Cinnamon

Vælg farve
Udsolgt
Lille højtaler med meget lyd!
30 mdr. OiSTER Afdrag
7 /md.
eller
Kontantpris
210
Mindstepris
210

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Tag din højtaler med dig overalt!
JBL GO 2 er en opladelig Bluetooth-højtaler, du kan tage med dig overalt. Tag den med på stranden, på jeres næste picnic eller til den mindre sammenkomst. Højtaleren har et vandtæt IPX7-design og er derfor ideel til de fleste arrangementer.

5 timers afspilningstid
Du kan nyde musikken fra din JBL GO 2 i op til 5 timer. Såfremt du løber tør for strøm, kan du oplade din GO 2 højtaler med det medfølgende mikro-USB-kabel.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter