Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL Partybox 310 Black

Vælg farve
Udsolgt
Kraftfuld højttaler med fantastisk lyd!
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.300 /md.
eller
Kontantpris
3.900
Mindstepris
3.900

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med JBL Partybox 310 er du helt klar til at starte en fest. Højttaleren spiller med 240 watt kraftig JBL-signaturlyd, der kan spille ethvert rum op, og en kraftig bas der runger på dansegulvet.

Højttaleren har et indbygget dynamisk lysshow, der svinger med rytmen i din yndlingsmusik og giver en pulserende og festlig atmosfære. Og med 18 timers batteritid, kan du holde festen kørende hele natten uden strømforsyning.

Med teleskophåndtag og indbyggede letglidende hjul, er det super nemt at transportere din JBL Partybox 310 og en IPX certificering sikrer, at den fint modstår stænk i løbet af aftenen.

Du kan kontrollere højttaleren direkte fra Partybox app’en og så er du klar til at feste til den lyse morgen.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter