Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL XTREME 3 Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
83 /md.
eller
Kontantpris
2.490
Mindstepris
2.490

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med 4 dynamiske enheder og to JBL Bass Radiators giver JBL Extreme 3 en fantastisk og dynamisk lyd, der kan spille en fest op. Højttaleren har en batteritid på hele 15 timer, så festen kan fortsætte hele dagen og langt ud på natten.

Højttaleren kommer med en bærestrop med indbygget flaskeåbner og er nem at have med på farten. Den er samtidig IP67 vand- og støvtæt, så du ikke skal bekymre dig om regnvejr.

Højttaleren forbindes nemt via Bluetooth og er kompatibel med Partyboost, hvor du kan sammenkoble flere højttalere på samme tid.

Bluetooth
5.1
Vægt
1.968 kg.
Musikafspilningstid
op til 15 timer
Batteriopladningstid
4 timer
Frekvensområde
53.5 Hz – 20 kHz
Signal-støj-forhold
>80 dB

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Kraftfuld JBL Original Pro-lyd
  • 15 timers afspilningstid
  • IP67-vandtæt og -støvtæt
  • Trådløs afspilning med Bluetooth
  • Skru op for festen med PartyBoost