Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

JBL XTREME2 Black

Vælg farve
Udsolgt
En højtaler med stærk lyd!
3 mdr. OiSTER Afdrag
508 /md.
eller
Kontantpris
1.524
Mindstepris
1.524

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Trådløs afspilning med Bluetooth

JBL Xtreme 2 er en smart og bærbar højtaler. Du kan nemt afspille lyd ved at tilkoble din smartphone til højtaleren med Bluetooth. Du kan have op til 2 smartphones eller tablets tilkoblet på samme tid, hvor i her kan skiftes til at afspille jeres yndlingssange!

 

15 timers spilletid og genopladeligt batteri

Højtaleren er produceret med et genopladeligt 10.000 mAh li-ion-batteri, der gør det muligt at afspille tidens bedste hits i op til 15 timer! Xtreme 2, kan du tage med dig overalt! Tag den med ved poolen, i parken eller til den næste fest. Når højtaleren skal oplades, kan du blot oplade din Xtreme 2 med den medfølgende strømadapter.

 

Vandtæt og slidstærkt design

Højtaleren fra JBL har et IPX7-klassificeret vandtæt design, og er produceret med et slidstærkt stof. Den er robust og der er en medfølgende bærerem, der gør det nemt at have Xtreme 2 med rundt. Som en ekstra bonus, er der en kapselåbner på bæreremmen.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter