Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Soundliving Move Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
320 /md.
eller
Kontantpris
960
Mindstepris
960

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Kompakt stor lyd
Move er perfekt at have med rundt i verden eller ned i parken. Den lille kompakte størrelse passer ned i tasken og på trods af størrelsen er lyden stor, fyldig og klar. Den transportable højtaler kan med en vægt på kun 720 gram nemt spille en hel have op. Hvis du ønsker endnu større lyd, er det muligt at forbinde to Move til hinanden. Det kræver kun et enkelt klik at fordoble lyden som herefter vil strømme synkront ud af højtalerne.

15 timers spilletid
Når du har højtaleren med ud i verdenen, skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm. Move er udstyret med et stort batteri, som holder højtaleren kørende i 15 timer. Hvis det ikke er nok, kan du tage det inkluderede USB-C stik med og spille musik, mens højtaleren oplader.

Vandafvisende design
Move er skandinavisk og stilrent design med et twist. Udover at sørger for sprøde toner kan Move også tilføje festlig stemning med LED-lys. Højtaleren har syv forskellige lysmuligheder til at peppe stemningen op, når der skal holdes fest. LED-lysene kan også slukkes, så du kan tilpasse udtrykket alt efter anledningen. Udover det er designet vand- og støvafvisende, så du trygt kan tage Move med til stranden eller poolen.

Trådløs forbindelse
Du forbinder nemt din enhed til Move via. Bluetooth V5.0. Din enhed og Move højtaleren husker hinanden og der oprettes pålidelig forbindelse gang efter gang, så musikken altid kun er få klik væk. Du har også mulighed for at anvende et AUX-stik til at skabe forbindelse. Brandet

Soundliving er et dansk mærke som særligt fokuserer på kvalitet, innovation, funktionalitet og design i udviklingen af elektroniske produkter. Visionen er high value for money hvilket tydeligt mærkes i Move højtaleren.

Bluetooth
5.0
Vægt
720 g.
Afspilningstid
Op til 15 timer
Batteri
2200 mAh
Vandafvisning
IP66
Kontrol
Knapper på siden
Opladning
USB-C
LED lys
7 indstillinger og kan slukkes
Forbindelse
AUX eller Bluetooth
Tilbehør
Opladerkabel, karabinhage og manual

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 15 timers batterilevetid
  • Bluetooth 5.0 version
  • Vandafvisende
  • 20W
  • Android & iOS