Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple 240W USB-C Charge Cable 2 m

Vælg farve
2 meter lang USB C ledning!
Kontantpris
299
Mindstepris
299

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Kombineres med en USB-C-adapter

Udnyt dette supereffektive og lange USB-C-opladerkabel ved at parre det med en USB-C-adapter. Kablet understøtter opladning med op til 240W og dataoverførsel med USB 2-hastigheder.

Kablet er ideelt til opladning, synkronisering og dataoverførsler mellem USB-C-enheder. Det er fremstillet i vævet design, som er utrolig holdbart. Længden på 2 meter gør kablet anvendeligt og komfortabelt i alle situationer. Kablet er designet og udviklet af Apple, så du er sikret god kvalitet.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter