Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

eStuff Infinite USB-C to USB-C Cable 1m White

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
40 /md.
eller
Kontantpris
120
Mindstepris
120

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Højkvalitets eStuff kabel
1 meter langt USB-C til USB-C-kabel. Du kan bruge kablet til både opladning og synkronisering. Den ekstra længde gør kablet perfekt og brugbart i alle situationer.

Funktionalitet og holdbarhed
Trænger du til at udskifte dit opladningskabel eller kan du bruge lidt ekstra længde? Så har du her et godt bud på dit nye opladningskabel. eStuff har højt fokus på at skabe elektronisk tilbehør i høj kvalitet. Udover den gode kvalitet er ledningen virkelig stilfuld. Du er sikret en pæn løsning, der holder i lang tid.

Kablet er en del af eStuffs Infinite linje, som består af bæredygtige produkter. Produktet bliver leveret i plastikfri indpakning lavet af FSC-papir med soyablæk som print. Kablet er skabt til at holde i mange år, for at mindske mængden af E-affald.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter