Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Utility Project Powerbank 10.000 mAh

Vælg farve
Udsolgt
Løb aldrig tør for strøm!
30 mdr. OiSTER Afdrag
7 /md.
eller
Kontantpris
210
Mindstepris
210

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med denne powerbank fra Utility Project kan du oplade dine enheder på farten. Powerbanken har et output på 10.000 mAh, hvilket kan oplade en smartphone op til 4 gange, så du har strøm til flere dage på farten.

Det kompakte design gør powerbanken perfekt til at have med i tasken eller på rejsen. Den har en standard USB port, en micro-USB port samt en USB-C port, så der er rig mulighed for at oplade alle former for enheder. Indbygget LED lys gør det nemt hele tiden at se, hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken.

Der medfølger et opladningskabel til powerbanken.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter