Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

GoRunner Connect 8.5 Løbehjul

Vælg farve
Udsolgt
Kraftfuld el-løbehjul!
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.250 /md.
eller
Kontantpris
3.750
Mindstepris
3.750

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

GoRunner Connect 8.5 løbehjul er et el-løbehjul, der kan køre op til 20 km i timen og har en rækkevidde på 20 km. El-løbehjulet kommer med 8.5" dæk, en 350W el-motor og et 36V Lithium batteri. 

GoRunner Connect 8.5 har 3 gear, fartpilot og kan klare en belastning på 120 kg (dog 100 kg max anbefales). 

Med el-løbehjulet kan du hurtigt og let nå din destination. Derudover er det simpelt at pakke sammen, når du har det med på farten. El-løbehjulet vejer 15 kg. GoRunner Connect 8.5 opfylder alle de danske lovkrav. 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter