Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Køb julegaverne allerede nu med gratis fragt og forlænget returret til og med d. 10. januar 2023.

GoRunner E-Bike Mini

Vælg farve
Foldbar elcykel!
30 mdr. OiSTER Afdrag
170 ,- 216
/md.
eller
Kontantpris
5.100 ,- 6480
Mindstepris
5.100

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Praktisk og foldbar elcykel
GoRunner har endnu engang formået at levere et praktisk og innovativt design til dig der værdsætter komfort og kvalitet. Elcyklen vejer kun 23 kg og er udviklet med en blød saddel og håndfladestøtte, der skal gøre din tur til arbejdet eller skolen endnu mere behagelig. Elcyklen kan derudover også foldes sammen, så kan du endda tage den med dig i bilens bagagerum.

Op til 35 km rækkevidde
Elcyklen fra GoRunner kan køre op til 35 km på bare én enkel opladning. Cyklen har en opladningstid på 4-5 timer for en fuld opladning, og den er derfor lige til at sætte i stikket inden sengetid eller imens du er på arbejde.

CE Godkendt og opfylder alle lovkrav
GoRunner har naturligvis sørget for at elcyklen er CE- og RoHs godkendt til at kunne køre på offentlige veje. Elcyklen kan køre op til 25 km/t og opfylder alle danske lovkrav.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter