Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

GoRunner SUP board sæde plus ekstra paddel

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
150 /md.
eller
Kontantpris
450
Mindstepris
450

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Endnu flere muligheder for sjove timer på vandet

Du kan hurtigt og nemt forvandle dit paddleboard til en behagelig kajak.

Med dette tilbehørssæt til et GoRunner SUP Paddleboard kan du hurtigt og nemt forvandle dit paddleboard til en behagelig kajak. Sættet indeholder en paddel samt et let kajaksæde, der nemt kan monteres på de fire rustfrie stålringe, der sidder på GoRunners paddleboards. På denne måde får du en behagelig rygstøtte, der gør det komfortabelt at sejle rundt længere tid ad gangen.

Hvis du er i overvejelsesfasen omkring at købe et GoRunner paddleboard eller allerede er den heldige ejer af et, er dette en oplagt tilbehørspakke, der giver endnu flere muligheder for sjove timer på vandet.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter