Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

VEIO ES5 Nordic Edition

Vælg farve
Udsolgt
Løbehjul i Nordisk design!
3 mdr. OiSTER Afdrag
1.250 /md.
eller
Kontantpris
3.750
Mindstepris
3.750

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

EIO ES5 Nordic Edition lader dig komme simpelt og hurtigt fra A til B, om det så er til arbejdet eller skolen. Et let, foldbart design på 13 kg. gør det muligt at løfte el løbehjulet, og derved har du det altid ved din hånd. VEIO ES5 Nordic Edition kommer med Zero Start teknologien, hvilket betyder, at du ikke behøver at sparke el løbehjulet i gang, du skal blot dreje på gashåndtaget. LCD displayet viser dig hastigheden, batteriniveauet og hvilket af de tre gear du kører i.

Du kan forcere bakker på op til 12° med hele 20 km/t og køre mellem 15 til 25 kilometer på en opladning. De store 10" dæk sikrer dig en komfortabel køretur hver gang, og gøre hele oplevelsen meget bedre. Sikkerheden er helt i top! Du har både belysning foran og bag på. En elektrisk bremse foran gør at du lynhurtigt kan stoppe, hvortil EBS bremsen sikrer en blødhed i opbremsningen. Så tag ud på eventyr med VEIO ES5 Nordic Edition, det har aldrig været nemmere!

Godkendt til brug i trafikken (max hastighed opgivet til 20 km/t). Du skal være fyldt 15 år og følge cykelreglerne. Vi henviser til Færdselsstyrelsen for andre gældende regler der skal følges.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter