Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Linksys Mesh WiFi system 2-pack

Vælg farve
Udsolgt
Forlæng rækkevidden i dit netværk!
30 mdr. OiSTER Afdrag
52 /md.
eller
Kontantpris
1.560
Mindstepris
1.560

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Optimér dit WiFi signal i hele dit hjem. Denne pakke indeholder 2 Velop-enheder, som du kan placere forskellige steder i dit hjem for at forlænge rækkevidden af dit netværk og opnå problemfri wifi-forbindelse.

Enhederne kommer med Dual-Band teknologi, som sikrer hurtigt wifi selv med flere brugere online på samme tid. 

Linksys Velop-enhederne danner ikke et nyt netværk, men forlænger blot dit eksisterende netværk, så du ikke skal bøvle med at skifte mellem forskellige netværk, når du bevæger dig rundt i hjemmet.

Det tager kun få minutter at opsætte enhederne i dit hjem og den tilhørende app gør det brugervenligt og simpelt at administrere dit netværk både når du er ude og hjemme. I appen kan du blandt andet prioritere dine devices alt efter hvem der har brug for mest hastighed eller spærre for upassende indhold, så dine børn får en sikker internetoplevelse.

Det kompakte og elegante design gør, at Linksys Velop-enhederne falder godt i med omgivelserne og passer til enhver boligstil.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter