Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

InvisibleShield Elite Anti microbiel iPhone 14 pro max Case Friendly

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
66 /md.
eller
Kontantpris
198
Mindstepris
198

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Slip bekymringerne
Forestil dig: din helt nye iPhone glider uventet ud af din hånd og lander på hård asfalt, med skærmen først. Du vender mobilen i frygt for, at skærmen er fuldstændig splintret, men så husker du, at du allerede har påsat beskyttelsesglas fra InvisibleShield og skærmen står derfor helt intakt uden nogen som helst ridser. Det er den oplevelse, du er garanteret med InvisibleShield.

Ultimativ styrke
Med skærmbeskyttelse fra InvisibleShield får du pålideligt og robust glas, der beskytter din mobilskærm i mange år og tåler adskillige fald og slag uden problemer. Glasset beskytter også mod ridser, så du sagtens kan opbevare din mobil sammen med nøgler i din taske og ikke skal bekymre dig om noget. Påføringen af glasset er nem og hurtig, så du er sikker på, at glasset bliver påført perfekt.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter