Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

InvisibleShield Elite Visionguard plus iPhone 13/13 pro/ 14 Case Friendly

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
85 /md.
eller
Kontantpris
255
Mindstepris
255

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med InvisibleShield Glass Elite Visionguard kan du beskytte dine øjne mod digital overanstrengelse og uklart syn. Glasset har et beskyttende Eyesafe®-lag, der mindsker det skadelige blå lys fra din skærm samtidig med at bevare din skærms sande farver. Du skal derfor ikke bekymre dig om det gule skær.

Glass Elite Visionguard er er en del af Glass Elite serien, som behandles med en teknologi, der øger overfladespændingen i glasset, så det bliver stærkere og mere ridsefrit. Glass Elite er med denne teknologi hele fire gange stærkere end almindelig skærmbeskyttelse.

ClearPrint-teknologien i glasset gør fingreaftryk nærmest usynlige og de forstærkede kanter beskytter din skærm med krakelering og revner. Det tilhørende installationskit sørger for at du kan påføre Glass Elite Visionguard nemt og helt boblefrit.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter