Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Invisibleshield Glass Elite + iPhone 12 Pro Max

Vælg farve
Udsolgt
Skærmbeskyttelse til din mobil!
3 mdr. OiSTER Afdrag
66 /md.
eller
Kontantpris
198
Mindstepris
198

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med dette beskyttelsesglas fra Invisible Shield kan du undgå en smadret mobilskærm, men beholde din telefons originale design. Glasset påvirker ikke skærmens touch-sensitivitet og føles som telefonens egen skærm, så du slet ikke mærker at det er der. Dette glas har en antibakteriel overflade, som dræber 99,9% af de mange bakterier, der samler sig på en mobilskærm over tid. Samtidig har det indbygget ClearPrintTM teknologi, der forhindrer fedtfinge på skærmen.

 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter