Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

PanzerGlass Hoops Samsung S24 Ultra

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
50 /md.
eller
Kontantpris
150
Mindstepris
150

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Pas godt på kameralinserne
Beskyt dine kameralinser med Hoops kamerabeskyttelse fra PanzerGlass. Kamerabeskyttelsen passer til Samsung Galaxy S24 Ultra.

Mere sikkerhed. Samme kvalitet.
På bagsiden af Samsung Galaxy S24 Ultra sidder flere dyrebare linser, der fremover skal være med til at dokumentere og forevige stort og småt i din hverdag. Linserne er effektive og yderste præcise, men de er også skrøbelige, og selv den mindste ridse kan påvirke billedets kvalitet. Derfor er det vigtigt at beskytte linserne. Med Hoops fra PanzerGlass passer du lige så godt på linserne som resten af din mobil. Det er nemt at påføre kamerabeskyttelsen, og beskyttelsen påvirker ikke billedkvaliteten. Fremover kan du knipse billeder, som du plejer, uden at bekymre dig om bordplader, fald mod fortovet eller skarpe nøgler i lommen.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter