Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

PanzerGlass PicturePerfect 14 Pro/14 Pro Max

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
5 /md.
eller
Kontantpris
150
Mindstepris
150

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Pas godt på dine linser

Kameraerne er noget af det mest udsatte på en iPhone. Med PicturePerfect kan du nemt passe på dit kamera og dine linser. PicturePerfect kamerabeskyttelse passer både til iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max.

Påvirker ikke billedkvaliteten

Mobilkameraerne bliver bedre og bedre og er efterhånden det eneste kamera, de fleste bruger. Derfor er der god grund til at passe godt på det. Og når linserne stikker ud fra mobilen, er de ret udsatte både overfor tab og ridser. Linserne kan faktisk tage skade af bare at ligge mod en bordplade. Med PicturePerfect fra PanzerGlass kan du passe lige så godt på dit mobilkamera, som du passer på resten af mobilen.

PicturePerfect påvirker ikke billedkvaliteten! Du får samme billedkvalitet som altid, og oveni det er billedkvaliteten fremtidssikret. Det er nemt at påføre kameralinsebeskyttelsen, og herefter kan du knipse billeder, som du plejer.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter