Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

PanzerGlass Samsung Galaxy S23 Ultra UWF

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
9 /md.
eller
Kontantpris
270
Mindstepris
270

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Helt slut med ”ups” og ”åhhh-nej”

Skærmbeskyttelse fra PanzerGlass beskytter Samsung Galaxy S23 Ultra mod alle slags uheld. Når først skærmbeskyttelsen er monteret skal du ikke frygte for ridser, buler eller flænger.

Ultra-Wide Fit

Denne model af skærmbeskyttelsen har størrelsen ”Ultra-Wide Fit”. Du får her den maksimale beskyttelse, hvor der samtidig er plads til et cover, uden at skærmoplevelse bliver påvirket. Skærmbeskyttelsen passer perfekt til Samsung Galaxy S23 Ultra.

Det er nemt at påføre skærmbeskyttelsen, så den går i et med skærmen. Du kan hverken se eller mærke skærmbeskyttelsen. Til gengæld kan du med ro i maven samle din mobil op, efter den pladask har ramt asfalten.

Udover at beskytte med ridser og andre skader er overfladen antibakteriel. Så du også er beskyttet mod op til 99,9 % af almindelige overfladebakterier.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter