Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

PanzerGlass Samsung Galaxy S24 Ultra UWF

Vælg farve
Kontantpris
299
Mindstepris
299

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Maksimal beskyttelse

Ultra-Wide Fit skærmbeskyttelse
Ønsker du maksimal skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S24 Ultra? Så er du landet det rigtige sted. UWF skærmbeskyttelsen fra PanzerGlass dækker hele skærmen fra kant til kant og hjørne til hjørne.

Slut med skader
Skærmbeskyttelsen beskytter mod ridser, revner, slag og stød. Så du trygt kan have din mobil med dig rundt uden at frygte skader på skærmen. Skærmbeskyttelsen passer med covers og går ikke på kompromis med hverken funktionalitet eller design. Den er ovenikøbet smudsafvisende, så du ikke skal kigge på en snavset skærm.

Skærmbeskyttelsen er skåret præcist efter Samsung Galaxy S24 Ultra’s mål og passer derfor helt perfekt. Med UWF skærmbeskyttelse fra PanzerGlass får du en diskret airbag, og din skærm er fremtidssikret.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter