Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

SAFE. by PanzerGlass 3-i-1 Beskyttelsespakke Samsung Galaxy A35

Vælg farve
Kontantpris
199
Mindstepris
199

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

360-graders beskyttelse
Tag et skridt ud i verdenen, dans natten lang med vennerne og lad din mobil være din følgesvend med denne 3-i-1-beskyttelsespakke fra SAFE. by PanzerGlass™️. Denne pakke sikrer, at din telefon er beskyttet mod alt fra selfie-fejltrin og uheldige opslag til små hverdagsuheld. Med en skærmbeskytter lavet af 60 % genanvendt materiale, et cover af 100 % genanvendt plastik og en kameralinsebeskytter, giver denne pakke 360-graders beskyttelse til et liv på fuld skrue!

Krystalklar skærmoplevelse
Skærmbeskytteren er designet med størrelsen "Ultra-Wide Fit", hvilket betyder, at den beskytter din telefons front samtidig med, at du får en krystalklar skærmoplevelse. Det gennemsigtige TPU-cover er kompatibelt med trådløs opladning og har et enkelt, elegant design, der beskytter mod ridser, revner og brud. Og vent, der er mere! En kameralinsebeskytter sørger for, at dine linser forbliver friske og fri for ridser, så du kan fange øjeblikkets skønhed i smukke fotos.

Bæredygtig beskyttelse
Ved at vælge SAFE. tager du ikke kun vare på din egen telefon, men også på dens fremtidige ejere! Ved at passe godt på din telefon kan du give den et nyt liv hos en anden, der vil elske den ligeså højt som dig. Det er ren telefonkærlighed og en måde at bidrage til en mere bæredygtig fremtid på! Vores produkter leveres i en FSC™️-mærket æske, der kan genanvendes, hvilket er endnu en måde, vi tænker på miljøet.

Legende let at installere
SAFE. er ikke bare et produkt, det er en følelse af tryghed og sikkerhed. Det skal være let og tilgængeligt for alle, uden besværlige manualer og instruktioner. Denne beskyttelsespakke er legende let at installere, så du kan gøre det på ingen tid! Sæt skærmbeskytteren på, installer kameralinsebeskytteren og klik coveret på - det er så simpelt! Så slip for bekymringerne og hold din telefon SAFE.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Kameralinsebeskyttelse
  • Ultra-Wide Fit
  • Ridsefast & stødabsorberende
  • Selvhelende TPU materiale
  • Krystalklar & 100% berøringsfølsomhed
  • Afvisende over for fingeraftryk