Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Google Nest Cam udendørs/indendørs med batteri

Vælg farve
Udsolgt
Batteridrevet sikkerhedskamera!
3 mdr. OiSTER Afdrag
498 /md.
eller
Kontantpris
1.494
Mindstepris
1.494

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Batteridrevet sikkerhedskamera med mange smarte funktioner!
Med et Google Nest sikkerhedskamera, kan du overvåge din ejendom både indendørs og udendørs. Du kan foretage forskellige indstillinger, som for eksempel gør det muligt for sikkerhedskameraet at skelne imellem personer og køretøjer i bevægelse. Kameraet er bygget til at kunne kunne holde i alt slags vejr, uanset om der er sol eller regn. Kameraet skal tilkobles din WIFI-forbindelse og underetningerne om bevægelse vil du få på din Google Home app.

Tovejskommunikation
Da kameraet har et indbygget mikrofonsystem, så er det muligt at kommunikere via. kameraet. Du kan derfor nemt tale med postbuddet eller andre der kommer forbi din bopæl. 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter