Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Body Composition Scale 2

Vælg farve
Udsolgt
Med 13 forskellige målbarer funktioner!
30 mdr. OiSTER Afdrag
13 /md.
eller
Kontantpris
390
Mindstepris
390

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Smart vægt med 13 målbare funktioner

Mi Body Scale 2 er en smart vægt med mange muligheder. Vægten er bygget med hele 13 målbare funktioner herunder BMI, kropsammensætning og muskelvolumen.

Mi Body Scale 2 er ideel til den store familie, da den automatisk kan identificere op til 16 forskellige profiler samtidig.

Xiaomi har med deres nye vægt også gjort det muligt at foretage en balancetest og det er derfor blevet muligt at få indblik i sin balanceevne.

Mi Fit-appen på din smartphone

Det har aldrig været nemmere at opretholde et overblik over dit helbred. Det er nemt og hurtigt at holde din information opdateret i Mi Fit-appen, så du løbende kan følge med i din fremgang og tal.

 

 

 

 

 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter