Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Box S 4K Ultra HD StreaXiaoming Media Player

Vælg farve
Udsolgt
Indbygget Chromecast!
3 mdr. OiSTER Afdrag
188 /md.
eller
Kontantpris
564
Mindstepris
564

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med Mi Box S 4K som er drevet af Android 8.1, får du adgang til tusindvis af apps som f.eks. Netflix, ViaPlay og meget mere. Der medfølger naturligvis en fjernbetjening med genvejstaster til blandt andet Netflix og LiveTV.

 

Man kan roligt sige der er underholdning til hele familien, da det netop er muligt både at spille spil og se film i en kvalitet der giver den bedste oplevelse.

 

Google Assistant

Mi Box S 4K er en del af Mi Smart-produktserien og har derfor indbygget Google Assistant. Du kan med stemmestyring vælge din yndlings film eller serie samt styre andre Smart enheder du har i dit hjem.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter