Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi LED Desk Lamp 1S

Vælg farve
Udsolgt
Lampe med smart styring!
3 mdr. OiSTER Afdrag
94 /md.
eller
Kontantpris
282
Mindstepris
282

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Smart bordlampe med flimmerfrit lys

Mi LED Bordlampe 1S, er med garanti en bordlampe du vil elske at eje. Lampen er specialdesignet til at reducere flimmer, der normalt bidrager til træthed i øjnene. Derudover spredes lyset ud og den mest mulige naturlige belysning skabes. Mi LED bordlampe 1S er produceret i 4 forskellige niveauer som egner sig til hver deres lejlighed.

Du kan vælge mellem Focus mode, Read mode, Computer mode og Child mode.

 

Google Assistant og Alexa

Den smarte bordlampe fra Xiaomi kan styres med Mi Home-appen og er kompatibel med Google Assistant samt Alexa. Det er derfor muligt at justere dit lys ved brug af stemmestyring.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter