Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro Plus

Vælg farve
Udsolgt
Robotstøvsuger med den nyeste 3D teknologi!
30 mdr. OiSTER Afdrag
120 /md.
eller
Kontantpris
3.600
Mindstepris
3.600

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Den nyeste 3D teknologi

Mi Robot Vaccum 2 Pro+ er bygget med den nyeste TOF 3D teknologi, der effektivt ved hjælp af sensorer sørger for at undgå forhindringer i hjemmet som f.eks. Sko, ledninger og andet der befinder sig på hjemmets gulve. Støvsugeren er 10 gange mere præcis og kan nemt bevæge sig udenom objekter der anses som en forhindring. Fordelen ved denne avancerede teknologi sikrer at din støvsuger ikke sidder fast, og dermed nemt kan udføre en uforstyrret rengøring af hjemmet.

 

God sugeeffekt

Motoren på Mi Robot Vaccum Mop 2 Pro er børsteløs og japansk-fremstillet. Du er med garanti sikret en god sugeeffekt med et output på 3000pa.

Denne støvsuger passer perfekt til både mindre og større hjem. På en opladning har støvsugeren en driftstid på 180 minutter, dette svarer til 240Kvm.

 

 

 

Google Assistant, Alexa og Mi Home App

Ved hjælp af Mi Home Appen kan du planlægge og kortlægge din robotstøvsugers rengøring. Her kan du navngive værelserne, og styre hvilke rum støvsugeren skal rengøre. Du kan derudover nemt styre Mi robotstøvsugere med stemmestyring da den understøtter Google Assistant og Alexa.

 

Pakken indeholder;

1 x Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+

1 x Manual

1 x Støvbeholder

1 x 2-i-1 vandtank/støvbeholder

2 x Sidebørste

1 x Moppedel

2 x Moppeklud

1 x rengøringsværktøj

1 x Ladestation

1 x Ladekabel 

 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter