Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi Robot Vacuum Mop Essential

Vælg farve
Udsolgt
Moppe og støvsuger i ét!
30 mdr. OiSTER Afdrag
56 /md.
eller
Kontantpris
1.680
Mindstepris
1.680

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Bedre end nogensinde

Den nye Xiaomi Robot Vaccum Mop Essential er endnu bedre end den nogensinde har været. Kabler og ledninger er ikke længere en forhindring, da støvsugeren kan klare op til 2 cm i højden. Robotstøvsugeren har en sugkraft på 2200Pa og er derfor effektiv til at fjerne alt støv og snavs. Hvis du har husdyr i hjemmet, så kan den uden udfordringer også fjerne de hår der skulle være på hjemmets gulve.

 

Støvsugeren er produceret med et avanceret navigationssystem og hele 15 præcise sensorer i den højeste kvalitet. Disse sensorer sikre f.eks. At støvsugeren ikke sætte sig fast eller falder ned af trapper. Du er derfor sikre den mest optimale rengøring af dit gulv til dato.

 

På en opladning kan støvsugeren rengøre op imod 120 kvadratmeter.

 

Mop gulvet med Mi Robot Vaccum Mop Essential

Støvsugeren har en vandtank på 200 ml, hvilket gør at man også kan moppe gulvet med sin støvsuger. Det er muligt til at regulere vandmængden og vælge mellem 3 niveauer. Støvsugere justerer samtidig automatisk vandmængden og sikre der ikke kommer lækage eller skader på gulvet.

 

Google Assistant & Alexa

Ved hjælp af Mi Home Appen kan du planlægge og kortlægge din robotstøvsugers rengøring. Du kan derudover nemt styre Mi robotstøvsugere med stemmestyring da den understøtter Google Assistant og Alexa.

 

 

Pakken indeholder:

1 x Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 

1 x Manual 

1 x Støvbeholder

1 x Sidebørste

1 x Moppe enhed

1 x Moppeklud

1 x Opladerstation

1 x Oplader kabel

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter