Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi TV Stick

Vælg farve
Udsolgt
Indeholder Chromecast!
3 mdr. OiSTER Afdrag
66 /md.
eller
Kontantpris
198
Mindstepris
198

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Den smarte TV Stick fra Xiaomi, giver dig adgang til alle dine yndlings streamingtjenester som Viaplay, Netflix, Cmore og meget mere.

 

Mulighederne er uendelige! Du kan til og med hente alle de apps ned du ønsker, da der med Mi TV Stick medfølger Google Play Store.

 

Xiaomi har derudover gjort det super nemt, så du kun er et tryk på en knap væk fra din yndlings Netflix-film og din favorit Amazon Prime serie. Mi TV Stick understøtter stemmestyring med Google Assistant og er også kompatibel med andre smart Mi-produkter.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter