Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Apple Watch Nike 4C 44mm Silver

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
564 /md.
eller
Kontantpris
1.692
Mindstepris
1.692

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Gå ikke glip af noget
Med Apple Watch misser du ikke en vigtig aftale, begivenhed eller meddelelse. Det forbinder dig med din kalender, kontakter og tidsplaner for at give et non-stop overblik over dit daglige program.

Nike funktioner
Uret har et unikt perforeret elastomer Nike-bånd, der er lettere i vægt og sikrer bedre ventilation til din hud. Med enheden følger der også specielle Nike-urskiver, så du kan blive motiveret hver gang, du kigger på dit ur. Og med Nike Run Club-appen bliver du en del af et verdenssamfund af løbere, hvor du modtager personlig coaching og kan konkurrere mod dine venner.

Forbliv i kontrol
Brugen af Watch SE er intuitiv og navigationen er flydende og lydhør. Selv uden brug af touchskærm, giver den forbedrede digitale urskive på siden dig hurtig feedback, samtidig med at den bevarer dens nyttige funktioner fra den forrige serie.

Harmonisk sameksistens
Som to sider af en mønt supplerer højttaleren og mikrofonen hinanden for at skabe et dybtgående mesterværk af lyd og stemme. Højttaleren er 50 procent højere, mens mikrofonen filtrerer ekko og baggrundsstøj væk fra opkald.

WatchOS 7
Den avancerede WatchOS 7 drager fordel af en kraftfuld 64-bit dual-core S5-processor, der er 2 gange hurtigere end serie 3-generationen. Uret gemmer de 10 mest anvendte apps i hukommelsen, hvilket muliggør øjeblikkelig start, når du har brug for dem. Vælg mellem forskellige urskiver og nyd flydende animationer og brugervenlig betjening.

Vejledning
Apple har integreret et kompas i Watch SE, så du aldrig farer vild. Den forbedrede Maps-app kan nu fortælle dig, hvilken vej du vender mod, din breddegrad, længdegrad, hældning og også højden i realtid.

God træner
Vink farvel til langvarig opsætning af fitness-apps og lad Watch SE gøre det for dig. Når du er på farten, begynder den automatisk at overvåge dine fremskridt, herunder forbrændte kalorier og puls. Og hvis du kan lide at vandre, sporer den også den rute, du tager via GPS-forbindelse.

Falddetektering
Ved at udnytte fordelene ved den næste generations accelerator og gyroskop kan uret registrere, hvis du falder, og den kan starte et opkald eller sende en besked med din placering til din nødkontakt. Watch SE bruger nu internationale nødopkald til rådighed i omkring 150 lande verden over.

Kompatibilitet
Denne model er kompatibel med iPhone 6s og nyere med iOS 14 og nyere.

Højde
0,0 mm
Bredde
0,0 mm
Dybde
0,0 mm
Vægt (g)
360 g
Højde (Ink emballage)
36 mm
Bredde (Ink emballage)
78 mm
Dybde (Ink emballage)
29,6 mm
Vægt (g) (Ink.emballage)
364 g
Vandresistensvurdering
5 ATM (Snorkling - ikke dykning)
GPS
JA
Pulsmåler
Ja
RF - protoklol(Trådløs kommunikation)
Bluetooth , Wi-FI
Operativsystem(OS)
watchOS 7

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Bluetooth 5.0
  • Bred tilpasning af skærmikoner
  • Vandtæt ned til 50 meter