Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Galaxy Watch Active2 40mm Stainless steel

Vælg farve
Udsolgt
Smartwatch fra Samsung!
30 mdr. OiSTER Afdrag
120 /md.
eller
Kontantpris
3.600
Mindstepris
3.600

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Samsung Galaxy Watch Active2 er den nye og forbedret generation af den populære forgænger. Med det smarte ur, så er det nemt at opretholde en aktiv livsstil og registrere alle dine træningspas. Du kan blandt andet registrere mere end 40 motionsformer. Det passer nemlig perfekt til dig, uanset hvilken motionsform der er din foretrukne.

Ikke nok med det! Så kan uret med dets mange avancerede funktioner samtidig også registrere søvn, stress og velvære. Det nyeste ur fra Samsung er produceret med en Stress Tracker funktion, som kan måle og registrere tegn på stress.

 

Designet? Samsung har endnu engang udviklet et Smartwatch i et lækkert og stilrent design. Uret er inklusiv en læderrem og et tilhørende opladningskabel.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter